Hyppää sisältöön

 

MILjazz 2023 – Puolustusvoimien kesäkiertue

MILjazz-kesäkiertue käynnistää kesän 2023 menevän musiikin ja festaritunnelman tahdissa. 

Puolustusvoimien kesäkiertue palaa juurilleen ja on jälleen MILjazz muutaman vuoden tauon jälkeen.  Kesäkuussa yhteensä seitsemällä paikkakunnalla järjestettävä hyvän mielen ulkoilmatapahtuma tarjoaa jokaiselle jotakin, aina bluesista poppiin ja rockista souliin. 

Konserttiosuus alkaa klo 18, jolloin Ilmavoimien Big Band viihdyttää MILjazz-yleisöä kahden setin ajan. Ensimmäisessä osuudessa kuullaan kesäpäivän kruunaavia big band -klassikoita. 
Ilta jatkuu mukaansatempaavalla show’lla yhdessä soulmuusikko Sami Saaren kanssa. Saari tunnetaan suomisoulin uranuurtajana. Hän nousi yhdeksi 1990-luvun tunnetuimmista artisteista muun muassa hittikappaleidensa ”Ainutkertainen” ja ”Onnen kyyneleet” tahdittamana. 

Illan huipentaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Showband, jonka energinen esiintyminen hurmaa yleisön vuodesta toiseen. Noin 20-henkinen bilebändi taitaa klassisen rockin helmet ja menevät funkit, samoin kuin nykypäivän tunnetuimmat pop- ja rap-hitit.

Musiikin lisäksi tapahtumissa on mahdollisuus tutustua varusmiespalvelukseen ja naisten vapaaehtoiseen asepalvelukseen. Joukko-osastojen järjestämissä kalustonäyttelyissä esillä on Puolustusvoimien nykyaikainen kalusto.

MILjazz 2023 -kiertue käynnistyy Jyväskylästä, 4. kesäkuuta, jossa tapahtuma on osa monipuolista Puolustusvoimain lippujuhlan päivän ohjelmaa. 

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Konserttien aikataulu:

  • klo 18 Ilta käyntiin, Ilmavoimien Big Band
  • klo 19 Ilmavoimien Big Band solistinaan Sami Saari
  • klo 20.15 Lavalle nousee Varusmiessoittokunnan Show Band
  • n. klo 21 Tapahtuma päättyy

 

Kiertueajat ja -paikkakunnat

Su 4.6. Jyväskylä         
Ti 6.6. Tampere        
To 8.6. Rovaniemi        
La 10.6. Kajaani        
Ke 14.6. Lappeenranta    
To 15.6. Kouvola        
Pe 16.6. Turku    
 

´