Kuva Puolustusvoimat.

Tee työtä, jolla on tarkoitus

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä koko Suomessa.

12 000 työntekijästämme reilut 4 000 on siviilihenkilöstöä. Kaikki osaajamme tekevät työtä, jota suomalaiset arvostavat.

Olemme haluttu työnantaja

Puolustusvoimat on useiden vuosien ajan sijoittunut hyvin, kun opiskelijoilta ja nuorilta ammattilaisilta on kysytty ihanteellisinta työnantajaa. Universum Finlandin kevään 2017 tutkimuksessa nousimme IT-alan opiskelijoiden keskuudessa sijalle 8 sekä tekniikan ja luonnontieteiden osalta 14. sijalle. Lääketieteen ja terveydenhuollon tutkimuksessa olemme sijalla 10 sekä kaupallisen alan osalta nousijoiden joukossa. Opiskelijoiden tärkeimpinä tavoitteina mainittiin työn ja vapaa-ajan tasapaino, merkityksellinen työ sekä työpaikan varmuus.

Meillä on mukava tehdä töitä

Puolustusvoimien työilmapiiri on tutkitusti hyvä. Erityisesti työntekijämme ovat tyytyväisiä omaan työtehtäväänsä, me-henkeen ja lähimpään esimieheen. Työilmapiiri on tutkitusti hyvä valtionhallinnon keskitasoon verrattuna. Henkilöstön vaihtuvuus on meillä vähäistä ja työsuhteet pääosin vakituisia.